Folieballonnen Bedrukken

  • Folieballonnen Bedrukt

    Folieballonnen Bedrukt

  • Folieballonnen Bedrukt

    Folieballonnen Bedrukt

Wat zijn folieballonnen?

Folieballonnen zien eruit als glanzend zilver metaal. In tegenstelling tot latexballonnen zijn folieballonnen niet poreus, zodat er niet gemakkelijk lucht of helium uit kan lekken, zolang ze maar goed zijn afgesloten. Folieballonnen zijn ook niet biologisch afbreekbaar, omdat ze zijn gemaakt van synthetische materialen.

Hoelang blijft een folieballon zweven als deze wordt gevuld met helium?

De 18 inch folieballonnen die wij bedrukken kunnen wel weken lang blijven zweven.

Hoelang blijft een folieballon opgeblazen wanneer deze gevuld is met lucht?

Als de ballon gevuld is met lucht, zweeft hij niet en zal u deze op een ballonstaafjes moeten plaatsen. De bedrukte 18 inch folieballonnen kunnen wel enkele maanden goedblijven wanneer zij gevuld zijn met lucht.

Welke maat en soorten folieballonnen kunnen jullie bedrukken?

Wij kunnen ronde en hartvormige folieballonnen bedrukken met een diameter van 18 inch (45cm).

Waar is een folieballon van gemaakt?

Folieballonnen zijn gemaakt van nylon dat bedekt is met een laag aluminium. Deze materialen zijn speciaal gecoat om de ballon een folieachtig uiterlijk te geven. Ze dragen niet het risico van een allergische reactie.

Hoe sluit ik een folieballon af?

Bij deze zelfsluitende folieballonnen, verwijdert u - na het vullen - het mondstuk uit de folieballon en drukt u de vulmond plat om de folieballon af te sluiten.

Kan ik een folieballon bijvullen?

De folieballonnen die wij bedrukken hebben een zelfsluitende klep en en kunnen steeds worden bijgevuld. Mits u het ballonlintje op de daarvoor bestemde plaats knoopt (en dus niet om of boven de vulmond).

Waarom zien folieballonnen eruit alsof ze in de kou leeglopen?

Heliumgas krimp bij temperaturen onder de 10 graden. Als u de folieballon binnen vult en u gaat ermee naar buiten in de kou, dan zal het lijken alsof de ballon iets leeg is gelopen. Zodra de folieballon zich weer op een warmere plaats bevindt, zal de ballon weer normaal worden.

Folieballonnen Bedrukken
Score 8.5/10 op basis van 204 klanten beoordelingen
vanaf 365.00 (op voorraad)

Bedrukte Folieballonnen bestellen!

-

Bedrukte ballonnen voor openingen

Ballonnen hebben een enorm hoge attentiewaarde, ze vallen op. Kinderen houden van ballonnen en als kinderen met een ballon lopen, kijk je toch wat er op de ballon gedrukt staat. Bedrukte ballonnen worden vaak weggegeven bij de opening van een winkel of een bedrijf of als er iets anders belangrijks vermeld moet worden. Door de ballonnen te bedrukken met een logo of boodschap en uit te delen op straat, trekt u gegarandeerd de aandacht en dat is precies de bedoeling van bedrukte ballonnen.

Normaal gesproken drukken wij de ballonnen op een dusdanige manier dat wanneer u e knoop naar beneden houdt, het logo of de tekst recht op staat en te lezen is. Op deze manier kunt u de ballonnen vullen met lucht en op een ballonstaafje plaatsen of u vult de ballon met helium (of wij vullen de ballon voor u met helium (vraag naar de mogelijkheden)) en u knoopt er een lintje aan zodat de ballon gaat zweven. Ieder kind wil een ballon dus aandacht gegarandeerd.

Bedrukte ballonnen voor particulieren

Ballonnen met een persoonlijke opdruk zijn er niet alleen voor bedrijven of winkels maar ook voor particulieren. Ze geven een persoonlijk tintje aan iedere gelegenheid. Zo kunt u ze bijvoorbeeld laten bedrukken met de namen en trouwdatum van het bruidspaar voor een bruiloft. Vul er 3 of 5 met helium, knoop ze aan een ballongewicht en plaats ze als decoraties op tafel. Of dezelfde decoraties bij een babyshower maar dan met de naam van de baby op de ballon. Of wat dacht u ervan om bedrukte ballonnen in te zetten als uitnodiging of trouwkaart. Laat ons de uitnodiging op een ballon drukken, u bevestigt ze op een kaart met de mededeling aan de ontvanger om de ballon op te blazen. De tekst wordt pas leesbaar wanneer de ballon opgeblazen wordt. Ballonnen vervelen nooit, hebben eindeloos veel mogelijkheden en met uw persoonlijke boodschap zullen ze iedere gelegenheid nog specialer maken dan dat het al is.

Ballonnen zijn veilig en milieuvriendelijk

Al onze bedrukte ballonnen (m.u.v. folieballonnen) zijn vervaardigd van een hoge kwaliteit natuurlatex en dat maakt de ballonnen 100% biologisch afbreekbaar. De ballonnen zijn 100% vrij van Nitrasaminen (een kankerverwekkende stof) en voldoen aan de normen gesteld in de speelgoed en warenwet. De gebruikte drukinkten zijn vrij van cadmium en lood. Bovendien geven ballonnen weinig rotzooi en zijn ze makkelijk opgeruimd. Knip simpelweg een klein gaatje in de ballon, zo dicht mogelijk bij de knoop waar de ballon niet strak gespannen staat, laat de ballon leeglopen en gooi ze weg. Bedrukte ballonnen kunnen prima wel 2 jaar lang bewaard worden in een droge, donkere ruimte. Ballonnen nemen leeg weinig ruimte in kunnen gevuld met lucht of helium een ruimte snel en decoratief vullen.